2014. július 26., szombat

A természetes szülés háttérbe kerülésétől tartanak! Beszélgetés dr. Sziller Istvánnal

A természetes szülés háttérbe kerülésétől tartanak

A kismamák legnagyobb félelme az, hogy Varga Gabriella, szülésznő távozásával a természetes szülést előtérbe helyező szemléleten is változtatni fog a kórház.


Tömegek tüntettek Vass Gabrielláért, azért a szülésznőért, akit alig egy hónapja bocsátottak el a Szent Imre Kórházból. A kismamák legnagyobb félelme az, hogy Gabriella távozásával a természetes szülést előtérbe helyező szemléleten is változtatni fog a kórház. A Mokka vendége a témával kapcsolatban Dr. Sziller István, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főorvosa volt.

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése