2014. március 2., vasárnap

Liam Eduard, "Tejnagymami" lettem!

Huszon éve Koppány fiammal egy időben  tündéri lány, Flóra is született. Sajnos,  nem volt elegendő Édesanyjának az anyateje, így tőlem kapott pótlást.  Abban az időben ez volt az első amit ajánlottak, nem a tápszer adása.Édesapja nap, mint nap esténként jött a lefejt tejért. Sok-sok héten keresztül. Így Flóra és Koppány tejtestvérek lettek. Cseperedtek szépen mindketten. Amikor már abba maradt a szoptatás, nagy meglepetésben volt részem. Hatalmas begónia virággal és édességgel ajándékoztak meg Flóra szülei köszönetképpen. Nagyon megható volt figyelmességük. 

De az igazi életre szóló ajándék Tőlük, hogy sose felejtették el megemlíteni minden találkozásunkkor, hogy  milyen erős kötődés van köztünk az anyatej révén. Sokat nevettünk is, hogy "ezért ilyen ez a lány, mert a te anyatejedet szívta! " 
( tudniillik mindkét gyermek a csintalan fajtából került ki :D ) 
Flóra, Koppány, Én, Kartal, Bagesz ( Botond fiúnk táncos fellépését vártuk egy bajnai falunapon)

Teltek múltak az évek... a gyermekek felnőttek, elkerültünk egymás mellől, de ez a láthatatlan összekötő ezüstszál megmaradt köztünk. Mindig is messziről figyelemmel kísértem Flóra útját. Jelenleg Németországban él. Nagy örömömre értesültem róla, hogy kisbabát hord a szíve alatt. Izgatottan vártam a nagy eseményt. Húúú Tejnagymami leszek!!! :D Ízlelgettem a szót magát, az érzést, hogy mi is lesz. Dúlaként annyira szerettem volna mellette lenni, de hát a távolság igen nagy. Nővére, Anita megnyugtatott, hogy van dúlája. ( A német protokoll szerint a kórházban mindenkinek van.)  Eljött a nagy nap, Anitával chaten tartottuk a kapcsolatot forró vonalként működött a telefon, tanácsok-hírek jöttek-mentek.  Így részese lehettem a távolból, de mégis közel, LIAM EDUARD megszületésének. Leírhatatlan boldogság kerített hatalmába. Köszönöm nekik, hogy együtt lehettem Velük !!!! <3 <3 <3
Flóra és Liam Eduard


<3 <3 <3  "Amikor egy nő életet ad a gyermekének, nem csak az angyalok, hanem minden női felmenője vele van. Azok, akik már rég elmentek, mind odasereglenek, és minden erejükkel a születés csodáját segítik." (A. O. Esther) <3 <3 <3Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése