2013. május 10., péntek

Születés hete a Békés Dúlakörben

Születés Hete 2013 a Békés Dúlakörben

Mi, a Békés Dúlakör dúlái színes, érdekes programokkal, meleg szívvel, segítő szándékkal, hozzáértő támogatással várunk mindenkit, aki ellátogat rendezvényünkre 2013. május 9-12. között!

Idei rendezvényünkön szeretnénk kiemelt figyelmet fordítani annak, hogy mit is jelent a biztonság, a méltó és örömteli szülés/születés, és végül, de nem utolsó sorban az apáknak! Idén először nagy szeretettel hívjuk, és várjuk a siket és nagyothalló várandós anyákat és párokat, illetve a gyermeket csak tervező siket és nagyothalló fiatalokat is. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk elhangzott információk hozzájuk is eljussanak. A rendezvény ideje alatt a Medilearn Akadémia jóvoltából és támogatásával jelnyelvi tolmács segíti a kommunikációt.

A négy nap folyamán illetve a programok közötti szünetekben, lehetőséged lesz kérdésekkel fordulni hozzánk, és mi a legjobb tudásuk szerint segítségedre leszünk. Teával, süteménnyel és más finomságokkal vár majd háziasszonyunk.

Programjaink várandósoknak, leendő és gyakorló szülőknek, nagyszülőknek szólnak, ezért kérünk benneteket, hogy az előadások zavartalansága érdekében gyermek nélkül érkezzetek! A kisgyermekesek számára külön programmal készülünk.

A programjainkon való részvétel díjtalan, de szívesen fogadjuk hozzájárulásotokat, mellyel lehetőséget adtok ahhoz, hogy a Békés Dúlakör a jövőben is fenntarthassa hagyományos részvételét a Születés Hete rendezvénysorozaton, valamint ahhoz, hogy év közben is legyen lehetőségünk színvonalas és érdeklődésre számot tartó előadások megtartására.

A rendezvény helyszínének korlátozott befogadóképessége okán a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. A jelentkezés során kérjük add meg, a kiválasztott program címét, nevedet és telefonszámodat, és kérünk, ha előre látod hogy nem fogsz tudni a programon részt venni, feltétlen jelezd ezt nekünk! Köszönjük, hogy evvel megtisztelsz minket, és kérésünket komolyan veszed! Regisztráció itt: bekesszuleteshet@gmail.com


A Békés Dúlakörről

A Békés Dúlakör 2009 áprilisában alakult meg. Tagjai Békés Emőke dúlaképzésén, majd a közös munka során kovácsolódtak össze.

Bár sokfélék vagyunk, de a közös tanulás, és a sok együtt szervezett program, közösen megélt élmény során erős női körré váltunk.

Célunk, hogy a dúlai várandósgondozást és szüléskísérést ismert, és elismert tevékenységgé emeljük, és biztosítsuk az anyák és a családok számára a naprakész és hiteles információkon alapuló szülésfelkészítést, szép szülésélményt a szülőknek, és méltósággal teli megérkezést a kisbabák számára.

http://www.bekesdulakor.hu    Születés hete  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése